11 September 2009

MASAALHNYA DI MANA???

sebelum gua guna henpon SONI ERIK gua yang ni,dulu gua guna satu henpon COKIA tahap 1110 yang amat popular masa tu..gua syak semua henpon yang gua pakai akan jadi popular rasanya..

masa tu 1110 popular..pegi mana mana je gua nampak 1110..
kat bilik gua ada..
kat hall umah gua ada..
atas peti sejuk pon ada..

penah sekali gua jumpa dalam poket seluar kat dalam mesin basuh gua pon ada 1110..
nasib baik tak sempat on kan lagi machine..

nasib gua dengan 1110 ni tak kekal lama..adalah dalam 2 tahun kot gua guna..sampai masa gua keja kat satu firm arkitek kat PULAI PERDANA..masa tu gua pegi selalu naik bas..sambil bleh usha awek kilang..

nama je keja,rutin idup gua haram tak menentu jugak..pukul 3,4 pagi baru sibuk nak cari bantal..nak cari selimut..baru nak cari nasi goreng lebih makan malam tadi..haru juga idup masa tu..

jadi selalunya gua akan qada tido malam tu dalam bas..selalunya gua akan terlepas peluang untuk usha mana mana awek cun jadinya..nak dijadikan cerita,ada satu kali tu gua syok punya lelap..
buka buka mata,dah terlepas sket tempat gua patut berenti..kelam kabut gua tekan segala jadah loceng..then buat buat sibuk kelam kabut mau turun..

nasib baik drebar tu kaotim dgn gua..kalo tak mau juga kang gua kena maki..

dah turun,gua capai 1110 gua..mau roger mintak kawan gua amek..pasal dah terlajak sket..tak larat gua nak menapak..
seluk poket seluar..takde
seluk poket baju..takde

ahhh...sudah.confirm dalam bas tadi jatuh..nak kejar bas tu?alahai..dah nampak jauh plak..nak gua lari memang tak laratlah..

akhirnya gua amek keputusan pulang ke opis,dan ajak member gua kejar dengan motor dia je kang..


sampai opis,gua sound member gua..

GUA : li,gua punya henpon ilang ar dalam bas tadi..nak call tu tadi pon tak dapat..jom ikut gua cari bas tadi tu..sempat lagi kalo kita kejar dengan motor ni..

LI : henpon lu ilang?laaaa...awatnya lu tak call gua?





mamat camni,gua syak masalahnya kat telinga dia..atau maybe kat otak dia kot.
2 minggu lepas tu gua angkat SONI ERIK 810i

4 ulasan:

KiMiE berkata...

hahahaha!!lu punya member sengal sungguh!!

niEna hailani berkata...

hahaaaaa...
ini masalah kronik...
myb jiwa prob..

ZARA 札拉 berkata...

hahaha~

kejadah beliau~

sutera putih berkata...

hahaha,,,sengal punya member,,,
siot jer dpt member gini,,hikhik,,