10 November 2009

GUA MAMAT LETRIK..

Satu kelebihan bila lu dapat dok serumah dengan mamat mamat yang berkelulusan elektrik adalah bila ada benda letrik dalam rumah lu rosak..

umah yang gua dok sekarang,ada 3 orang mamat letrik,ada sorang mamat sirim dan ada dua plak mamat arkitektur..


punyalah berguna mamat letrik ni..


aeriel umah gua dia bagi settle..
kipas angin umah gua pon dia bagi settle..
masa peti ais umah gua rosak pon dia cuba bagi settle..

untung gua..

beberapa hari lepas,umah gua punya heater dah buat hal..sorang mamat letrik dah bising bising masa tu..dengan penuh gaya professional,mamat tu capai toolbox dia,kuar apa jadah macam macam segala benda mak nenek tu gua haram tak kenal..

dia cucuk tang sana..
dia cucuk tang sini..

datang plak semua mamat letrik tu kumpul dok tengok apa si mamat first tadi dok buat..



IJAN : ni gua rasa tapak heater ni dah rosak..problem dia kat tapak..
APAI : hmmm...ni macam current dia tak sampai je nih..
IWAN : tak kot..rasanya ni dia punya coil dah jahanam.


semua nak tunjuk hebat..
takkan gua mau kalah..


datang gua penuh bergaya..capai rokok sebatang..gua cucuh bagi nyala..


GUA : gua syak dia punya compressor dah overcharge..




gua syak diorang nak humban gua ketingkat bawah pasni..
amacam?
bergaya kan gua?

ps : esok gua nak suruh mamat ni ubah peti ais umah gua jadi mesin tebu..

6 ulasan:

~0~ berkata...

memang lu saje cari pasal...hahahhaha

jackfred berkata...

macam gampang weh.. hahahaha...

-aTie- berkata...

memang saje cari pasal..hehehe

www.khaizarien.com

KhairunNadiah berkata...

haha..dak lektrik mmg cmtu..cam saye pn kalo de brg lektrik rosak mule ah amik skru godek2 sane cni..

hahahahhaha..tunjuk ebat!

Bunga Hanna Binti Nordin berkata...

awak mmg la ngek

DeeN berkata...

Lu mmg bergaya ah! Gua yg keje ngan org letrik pon tak terer macam lu. Hahahaha!!

Lu apa kabo? Lama rasanya gua tak singgah sini.