04 Februari 2010

NOT ON THE MENU..

IF U CANT COME TO US,LET US COME TO YOU..

satu tagline dari mekdi delivery nnak promote yang diorang bleh hantar lu punya order ke depan pintu umah lu..satu tawaran yang cukup baik bila lu lapar dan takde transport sendiri nak gerak..

masa gua dok studio dulu,ada juga gua berhajat nak beli mekdi dengan cara delivery ni..dah ar masa tu gua solo je kat studio.nasib baik bebudak studio depan ada..gila sunyi gua dok lepak studio sengsorang beb..

lepas gua berpakat dengan budak studio depan,dah ada geng baru sedap nak makan bigmek..

gua capai telpon,gua bagi dail nombor mekdi tu..


GUA : saya nak buat order..bagi bigmek 3 set,kecik..air dia tukar bagi melo,pastu bagi jugak 2 set eskrim.

AWEK MEKDI : ya..lagi encik..

GUA : hmmm..tolong baca semula.

AWEK MEKDI : bigmek 3 set regular dengan air melo,pastu dua set eskrim..sahaja?

GUA : ni mekdi kat seksen 2 kan?

AWEK MEKDI : yup..so kami akan sampai dalam 20 minit.itu sahaja ke order encik..

GUA : errr...



gua pandang member gua.gua tak tau minah ni bleh ke tak amek next order gua ni..almaklumlah,benda yang kami nak mintak,kali akhir gua check memang dah takde dalam menu diorang..

gua jadi ragu ragu..

tapi..tak salah mencuba kan?


AWEK MEKDI : ya encik..itu sahaja?encik nak buat tambahan ke?

GUA : errr...hmmm..camne nak cakap ek..

AWEK MEKDI : erkkkk..kenapa ya encik?

GUA : mekdi seksen 2 kan?

AWEK MEKDI : ya encik..encik dah tanya tu tadi..

GUA : ok..so dalam perjalanan ke sini,rider ni akan lalu kat shell tu haa..so,next order saya,belikan topup meksis rm 1o,then rokok cap helang 14 dua kotak,rokok cap koboi 14 sekotak..errr..bleh kan?




last skali kami bertiga hampa..makan bigmek je..yang lain,tunggu esok jelah baru bleh keluar..

9 ulasan:

-aTie- berkata...

ingt mekdi tuh sendiri punye ke...wakakak tp kat kelana jaya ade je delivery tok rokok n topup...

Khaizarien @ atie Blog

Wawan3y. berkata...

haha sengal jewhh.pasneh mntak 7E pLak wat delivery servis yaww! HAHA

Tanpa Nama berkata...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Idle Downloads With NZB Downloads You Can Hastily Search High Quality Movies, PC Games, MP3 Singles, Software and Download Them at Fast Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup[/B][/URL]

Apit berkata...

tui gk no..suh 7E lak delivery service..

noharanutdya berkata...

haish.. tak penah di buat org

Bunga Binti Nordin berkata...

ngek!...
lalalalalla

..: AzFaRuL sEdAp:.. berkata...

sah yang menjawab telepon tuh sumpah seranah, order benda yg xde dlm menu. lolz.

Sang Karipap berkata...

Macam siot..xtau pulak kat MEKDI ada jual topap dgn kretek..kah3



My blog..jom baca :D

fndrocka berkata...

klau aada kawan penghantar mekdi buleh kawtim lagi