03 Ogos 2010

DOUBLE TROUBLE..

lu tau apa tu DOUBLE TROUBLE?
kalo umur lu dua puluhan,maybe lu dah sinonim dengan perkataan ni..kadang kadang yang bawah dua puluhan pon ada jugak yang layan..walau biasanya diorang berat sket ke hujan dengan bangfes..

adalah dua tiga kerat yang berat sket ke arah justin beber kot..


tapi,lu tau apa maksud DOUBLE TROUBLE yang sebenar?
SEARCH?
WINGS?



salah..
pada gua,DOUBLE TROUBLE maknanya..

lu terkunci kat luar umah,sementara kunci rumah ada dalam kereta,dan turun tangga 5 tingkat nak pegi amek kunci rumah dalam kereta,sampai depan kereta baru lu sedar kunci kereta lu dalam rumah..

lu pandang rumah lu dari tingkat bawah..

baru lu tau apa makna DOUBLE TROUBLE..huhhhh

8 ulasan:

miss myaira berkata...

hik.. hik.. btol tuh..

Yazid Husain berkata...

hehehe

memang double troble

Yuyun@HanLeeYun a.k.a. KuLaT_NaKaL berkata...

huh!!

atie_zarin berkata...

memang betul2 double trouble ;)

Bunga Binti Nordin berkata...

tadi ker?

meor-name-depan-ku berkata...

memang double la...

pilot roket ungu berkata...

ahaha. terbaekkk. ;)

saudagar gaRAM.. berkata...

myaira:
btol btol jugak,ni sape nak amekkan kunci ni?

yazid:
syukur tak triple..

yuyun:
ya..huhhh

atie:
sebab gua sehat..

Bunga:
taklah..bukan tadi.

meor:
tu ar pasal..awie pon tak mampu wat camni..

pilot:
apanya?kunci ke atau gua?