03 September 2010

ROOMMATE BARU GUA

sebagai menbalas jasa baik gua kejutkan dia masa sebelum berbuka puasa semalam petang ,roommate gua kejutkan gua untuk bangun sahur pagi tadi(ya,gua dah dapat roommate dan masih membiasakan diri untuk tidak berbogel dalam bilik gua sendiri..)..pukul 5.15 pagi..

kami bersahur berdua..ditemani oleh JUE AZIZ..

ya..JUE AZIZ..dia dok dalam tv..ntah cite apa TV3..gua tak berapa nak pasan..




MIE : bertuah kita..sahur dapat plak JUE teman kan?

GUA : emmm...

MIE : kalolah gua dapat kapel dengan dia ni...perghhhhhh..

GUA : emmmmmmm...

MIE : kenapalah dulu mamat JEHAN tu break dengan dia ek?bodoh agaknya..

GUA : emmmmmmmm....(gua masih lalok..)

MIE : minah ni single lagi kan sekarang?

GUA : (tang ni gua mula bagi mata segar sket)hishh..lu tak tau ke? minah ni dah kapel dah..dengan mamat baru abes belajar..budak uitm jugak pakwe dia sekarang.

MIE : haaa...ya ke?btol?

GUA : mamat tu baru je grad..konvo pon blom lagi..ape benda ntah si JUE minat sangat kat mamat tu,gua pon tak pasti..keja pon biasa je.gaji tak sampai 2 riban..biasa je mamat tu..

MIE : mamat tu hensem kot..

GUA : biasa je..mana ada hensem..memang nampak biasa je..keja kat Bkt Jelutong nu haaah..nampak serius biasa jek..

MIE : haaaa...lu kenal ke?

GUA : gua penah nampak mamat tu..

MIE : mana lu tau benda ni semua?

GUA : adalah..

MIE : apesal mamat tu haram takde orang tau?




GUA : biasalah...kan gua orangnya low profile..






MIE dah rasa nyesal kot sebilik dgn gua..

8 ulasan:

sastraboy berkata...

kalau menyesal then merajuk bawak diri. boleh gua tumpang bilik? haha.

Yuyun@HanLeeYun a.k.a. KuLaT_NaKaL berkata...

erm.. tang dialog gaji x sampai 2 riban dan keje kat bkt jelutong tu aku dah agak garam lah mamat tu

LORD ZARA 札拉 berkata...

aku tetiba rasa nak melaporkan pada cik Bunga~

Bukan Bunga Citra LEstari~

tapi Bunga yang lagi satu~

kih3~

meor-name-depan-ku berkata...

mie ade semangat inkuiri yang tinggi....

iman berkata...

lama2 roomate hang menangis belakang pintu sblm lari bawa diri..HaHa..

talkIZcheap! berkata...

dia patut baca blog lu ni banyak2 skit...haw haw!!

Bunga Binti Nordin berkata...

everybody...
RAM is gay!

Jarr berkata...

roomate lu bisa batal pose kalau duk ngan lu lelame...pose dah abis dah kot kan?ahha