15 November 2008

BAHARUM as NICHOLAS CAGE

baharum yang baru je lepas layan cite NATIONAL TREASURE dengan gua pas kuar panggung dulu,tetiba terpengaruh mau jadi TREASURE HUNTER.

katanya mau jadi macam INDIANA JONES..
mau jadi macam BENJAMIN FRANKLIN GATES..



esoknya si BAHARUM FRANKLIN GATES tu dok sibuk dah pakai topi koboi..pakai baju kulit..pakai kasut boot tinggi..

dia kata mau cari harta karun YAMASHITA..
ada ura ura kata tertanam kat padang belakang tempat gua ni hah..ntah mana punya ura ura pon gua tak penah amek peduli..si baharum pon bawak cangkul kecik dia..

dia gali sana..
dia gali sini..

tak jumpa..

dia gali sana lagi..
dia gali sini lagi..


pon tak jumpa..



lepas 3 hari dan 3 malam si mat baharum ni menggali cari harta karun YAMASHITA tu,mata cangkul si BAHARUM tercangkul satu permukaan besi..

haaaaa?????


jadi btol ke kat padang ni ada harta karum YAMASHITA??






ps: adoi...gua dah ngantuk..nanti jelah gua sambung kisah ni

7 ulasan:

cikgu jawe berkata...

byk le ko punya ngantuk! ckp je le yg ko tadek idea nk tulis. :P

nur'ain berkata...

ahahahaha cj ngamuk. ye betol! sokong cj!

azie berkata...

kih kih kih..
mental block ke sedara?

miezi berkata...

tak sabar nk tnggu sambungan. Eheh

addyaholix berkata...

lu selalu potong stim. gua baru nak feel apa yang baharum rasa. cehh !

paiseh berkata...

aku feel mcm kena tipu jer..
hahahahaa..!!

saudagar gaRAM.. berkata...

cj:
bukan takde idea..saje je mau bg suspens..
hahaha....

nurain:
cj layak tak bertanding pilihanraya?
dia ada sokongan padu dari lu..
hahaha...

azie:
mental block?
apa tuh??
hahahahhaaaa......

miezi:
sabar beb..baharum punya kisah,lu tunggu pon takkan kecewa..
berbaloi..
MEMANG BERBALOI..
hahahaaaa..

addy:
bukan salah gua kalo lu stim cepat sangat beb..
hahahaaaa...

paiseh:
lu rasa tertipu pasal membaca ke atau lu rasa bacaan lu ni menipu?
ada bezanya beb..
banyak bezanya..
hahahaaaa...