06 November 2008

JAM KAWAN GUA

minggu lepas,sorang kawan gua yang dah bertunang contact gua..katanya perlu khidmat nasihat gua..

memula gua ingat dia gadoh dgn tunang,kalo bab gaduh dgn tunang ni,gua malas mau masuk campur..
jangan cari pasal..
naya...
bukan gua pandai bab bab ni..

but since dia kawan gua,gua kata yang gua sudi tolong..

rupanya,dia mau pilih jam untuk hantaran nanti..



KAWAN GUA : ram,tahun depan awal tahun maybe dah mau berlangsung akad nikah gua tau..so,ingat mau beli barang sket2 dah..ni mau mtk pendapat lu,tolong gua mau cari jam sepasang untuk kami..

GUA : ok je beb..gua takde hal..jom,layan pi survey dulu..

gua dgn kawan gua sorang ni,pi lah cari kedai jam..survey..
member gua ni plak
mau cari jam sepasang yang ada 3 bulat kat dalamnya..
jam camtu plak bila sepasang,yang pompuannya tak lawa plak..

gua plak jadi jurucakap kat amoi kedai tu..



GUA : amoi,mau tgk jam ar..

AMOI : a'ah..muleh muleh..apa macam punya jam lu mau boss?

GUA : haaaa...ni gua punya kawan,mau cari jam sepasang punya..mau ada bulat kat tengah punya aaaa..bleh kasi tolong ka amoi?

AMOI : mau sepasang kaaaa?????


amoi tu pandang gua..pandang kawan gua..tengok gua dgn kawan gua..

AMOI : boss,itu sepasang punya jam,biasa satu lagi tu ada kecik sket ar...itu pompuan punya.lu mau pakai ke?

GUA : HAAAAAAA????????????




amoi tu ingat gua gay kot..nasib baik gua tak lempang je amoi tu..patut amoi tu takde rasa mau ngorat gua..


SIOTTTTT....

13 ulasan:

azie berkata...

gay?

u?

ai don't think so,ehehe

erm, tapi amoi tu kelakar ok:-)

bunga binti nordin berkata...

gay...

paiseh berkata...

try pegi beli suar kecik lak bedua..
boxer ke..

bulan darling berkata...

mesti muke anda jammbbbuuuuu
ehehehe

eiza berkata...

hahahaha.. adoyai...bahaye2

iman_qaisara berkata...

ngahahahahhahha... ape daaa amoi tuh.....caitt!

Princess Liyana berkata...

kalau lu gay,sila jauhkan diri dari kawan wa...hahahaha;p

e.K berkata...

haha....avoid shoping berdua dengan rakan sejenis.....hahahah......especially BERDUA~!

addyaholix berkata...

baru pagi semalam teman kawan aku shoping beli suar kecik.
kakak tuh senyum-senyum tengok kami.
baru aku faham.
cilakak!

saudagar gaRAM.. berkata...

azie:
amoi tu tak kenal lagi GARAM..
kalo dia kenal,takdenya dia berani mau kuar ayat camtu..
hahaha....

bunga:
TIDAKKKKKKKK.....
KATAKAN TIDAKKKKKKK.....
gua lurussss.......

paiseh:
addy dah cuba..
tanya ar pengalaman dia plak beb.
hahahhahahhaha....

bulan:
gua tgk,takde part jambunya..
ntah..
kalo batu...
maybe ada..

eiza:
bahaya pada sape?
member gua kata,gay senang mau rapat dgn awek cun..
tapi tu kawan gua kata..

iman:
ntah...apa de punya amoi tu..
jatuh saham gua..
patutlah dia tak cuba mau ngorat gua..

princess:
gay?
mana?
mana?
siapa gay??

ek:
nanti dia merajuk..
hahahhahaaaa.....

addy:
lu lambat baca blog gua..
kalo tak,confirm member lu pegi beli suar kecik sorang..
dan nama baik lu terjaga..
hahahahaaaa.....

Pak Su berkata...

heh eleeee si garam ni perasan lebih aje suka2 nak panggil org lain kononnya 'amoi' mmg dahlah biadap pastu kononnya apedah, nak lempang lah, tak kenal garam lah, jatuh saham lah ptuiii bengong btul samseng kampung mundur kurap ni. ptuiii.

Pak Su berkata...

dahlah perangai cam mat rempit masih bodoh sgt igt org akan nak ngorat ko hahaha dasar bongok tak erti malu.

Tanpa Nama berkata...

hahaha dgn melayu pengotor ni babi hutan ajelah akn ngorat die