26 Mei 2009

HARI BODOH GUA

adalah satu masa tu member gua BAHARUM tetiba roger gua ajak lepak kat bandar..gua dalam keadaan masa tu tengah tak berapa nak ada sen,tapi mengenangkan BAHARUM yang ajak kata ada projek juta juta nak cite kat gua, sempat jugaklah gua buat apply pinjaman dari mak gua..

gua pon bersiap siap segala nak pi jumpa BAHAROM..siap pakai minyak wangi..gila lu..projek juta juta tu..kalo tak wangi,kang ilang keyakinan BAHARUM nak ajak gua join..

berbekal tige keping kertas kaler merah,hati yang tulus suci dan winston kotak kecik,gua gerak mau jumpa BAHARUM..

keta?
apa barang..tak bujanglah.kenalah naik pengangkutan awam..barulah berjiwa rakyat.

sampai ke bandar,belom sempat BAHARUM bukak mulut,dag gua paksa dia cite pasal projek juta juta dia tu..

BAHARUM kata kalo nak sembang projek juta juta,perut tak bleh kosong..kena bagi tenang dulu..so gua dengan BAHARUM menapak pi layan mee rebus dulu..baru ngam..

pas pekena mee rebus 2 pinggan, tak lengkap rasanya kalo tak kena dengan soto skali..gua takde hal..pasal ni semua dari poket BAHARUM..kalo dia ajak tambah sepinggan lagi mee rebus pon gua ok je..bukan senang nak dapat makan mee rebus haji wahid..

pas settle urusan perut,gua dengan BAHARUM pikir nak bagi settle urusan kepala plak..ntah camne gua dengan BAHARUM ternampak ada poster filem baru baik punya dok depan tu..

gua jek BAHARUM manalah tau dapat tengok filem free plak..BAHARUM kata,dia belanja makan,gua belanja wayang..gua set je..lagipon gua makan tadi dah sampai macam harga wayang juga dah..




GUA : kak,bagi dua tiket ya..cite sepaideman pukul tige..

CASHIER : sepaideman pukul 3 ya..dah abeslah dik..

GUA : alahai..next tu dah pkl 7..lama gila nak tunggu..kami datang dari jauh ni kak..semata mata nak tengok sepaideman ni..adoi..camne ni?kecewa siot..



gua pandang BAHARUM,BAHARUM pandang gua..



GUA : abes terus ke kak?

CASHIER : takdelah abes terus..ada tu ada,tapi kena tambah singgit ar..

GUA : ek eleh akak ni..tadi kata abes..tambah pon takpe kak..kai tambah ar.amacam?bleh ar..jadiklah kan?

CASHIER : btol ni nak amek?

GUA : kompom kak..sepaideman pukul 3,dua orang..tambah dua ringgit pon takpe..asal dapat tengok..

CASHIER : ok..





pas beli tiket,doklah lepak kejap dengan BAHARUM..tengok line dah clear,gua dengan BAHARUM pon masuk panggung n cari seat kami..

bila jumpa seat kami,gua rasa berdebar plak..
lutut gua rasa lemah..
kaki gua jadi lembik..
napas jadi pendek..
dada gua dah berombak kencang masa tu..
badan gua rasa melayang layang..

kalo ada minah mana mana pon tolak gua masa tu,silap silap gua bleh melayang..







jadahnya gua beli tiket COUPLE SEAT untuk gua dengan BAHARUM?
BAHARUM?????

15 ulasan:

Bunga Binti Nordin berkata...

huh! jeles dgn baharum...

addyaholix berkata...

baharum komfem cun. pakai skirt ke malam tu? haha!

addyaholix berkata...

ke lu yang pakai skirt? haha!

sutera putih berkata...

huuu...
so sweetttt,,,
;p

DeeN berkata...

Harharharharhar...
Er.. gua tak bermaksud nak gelak.

Hidet berkata...

Salam.

Err..tersesat kat sini..hehe

Regard

saudagar gaRAM.. berkata...

bunga:
nanti kita tengok wayang sama ya..
couple seat..
wooohooooo...

addyholix:
kalo gua pakai skirt takpe..
kan gua SCOTTISH..
orang scotland..
hahahaaaaa...

sutera putih:
tau...gua memang sweet..
ramai kata camtu..

deen:
jangan..jangan gelak..
serius tak lawak..
hahahahaaa..

hidet:
selamat datang..
regards kembali

Luth Textile berkata...

wakakakaa...
jangan beromen dah..
hahahahha..

redSeptember berkata...

last last korang tengok wayang ke 'buat' wayang?

huhuhhuu

h A n Y S berkata...

LOL!!!

tu je yg mampu aku kate
=))

kamar hati berkata...

wakakakakakak....

yOnnA berkata...

ya allah! sumpah lawak gila!! HAHAHHAHA abeh tu teruskan menonton kah bro!!???

omgggggggggggggggggggggg!!

saudagar gaRAM.. berkata...

luth:
choiiiiii...apa barang beromen..gila ka?
hahahahaaa....
dahlah baharum tak cun..misai lebat..mati selera gua..

redseptember:
choi..nasib baik gua straight..
hahahaaaa..

hanys:
gua pon masa tu speechless..macam nak tepuk dahi pon ada..

kamar hati:
wakakakaaaa...

yonna:
apa bleh buat..layan jek ar..dari takde..
hahahaaaa...

saudagar gaRAM.. berkata...

luth:
choiiiiii...apa barang beromen..gila ka?
hahahahaaa....
dahlah baharum tak cun..misai lebat..mati selera gua..

redseptember:
choi..nasib baik gua straight..
hahahaaaa..

hanys:
gua pon masa tu speechless..macam nak tepuk dahi pon ada..

kamar hati:
wakakakaaaa...

yonna:
apa bleh buat..layan jek ar..dari takde..
hahahaaaa...

Renzo berkata...

hahaha, apsal la kak tu bgtau couple seat, jatuh saham ^^p