16 April 2009

MAU TGK DIA MARAH DAN SENYUM DALAM SATU MASA?

GUA : hey..morning.

DIA : hey.morning..

GUA : nak bgtau something ni..

DIA : apa dia?

GUA : i dont THINK i love u lah...

DIA : what?what are u saying?after all this while?why now?bla..bla..bla..bla..bla..bla...


GUA : i dont THINK i love u..i KNOW I DO..




dapat buat dia marah seminit dan senyum sepanjang hari..
gua rasa..

amacam?a plus kan?

9 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

wah!!

A tambah 5 nih~

hahaha~

chafizomie berkata...

fuh!

ini a + plus!
nanti aku hantar inche rumate aku belajar sama kamu =)

saudagar gaRAM.. berkata...

zara:
tambah lima?kenapa tak tambah lapan beb?
hahahaaaa...

chafizomie:
mau belajar dengan gua?
bleh..nanti gua buka kelas tuition..

pink_butterfly berkata...

perghhh...

sweet gila babeng!


klu ada anak murid solo, sila suruh dia mgorat si rama2 ini ya~~~

saudagar gaRAM.. berkata...

pink_butterfly:

hantar pakwe lu kat gua..gua bagi dia kelas intensif nanti..

pas amek kelas dgn gua,confirm lagi lu tambah chenta sama dia..

pink_butterfly berkata...

ya, tu la psl...

kena cpt2 cri pakwe nih, then antar g 'kusus pemantapan kualiti sbg bf sjati' ngan inchek garam...

Framestone berkata...

he...23x dah selalu kne dah..tp still cool coz hati wanita nie kekdg ikut emosi... so kne la pepahamkan..klu xfhm gak..xpyh jd laki

saudagar gaRAM.. berkata...

pink_butterfly:

boleh..kursus gua ya..
kalo laki gua charge dalam 200 jek..
kalo pompuan single..free .
kalo laki n pompuan datang berkapel,dalam 150 jadilah..

amacam?


framestone:
kalo tak bleh jadi laki mau jadi apa plak beb?
hahahahhaaaa....
takpe,jangan jawab..
bahaya..

Bunga Binti Nordin berkata...

eyh monyet...
kenapa kalau pompuan single u kasi free??
(merujuk kpd komen diatas)
babab bontot tu karang...

hik hik
:P