08 April 2009

VVIP?GUA LAGI PENTING..

Selaku pelajar tahun akhir,kadang kala ada ar diadakan konon majlis segala macam untuk sambut gua..gua bukan biasa disambut segala macam jenis ni..biasalah,low profile kata mak gua.

malam ni plak gua terpaksa menghadiri majlis makan malam MALAM PRA GRADUAN katanya..

entah apa ada sana gua tak pasti..


entah entah macam malam pesta muda mudi..
kalo tau dek Mahmud June tu mesti dia teringin mau pegi..

gua bukan parti material sangat..kalo takat datang makan terus blah gua ok je..tapi oleh kerana kat hotel segala macam protokol buat gua rasa malas nak pegi..
kalo kat mamak takpe juga..


gua punya class rep pon dah bagi warning segala kena datang..

tapi dalam majlis ni,gua belajar satu perkara..
gua baru tau gua lagi HEBAT dari VVIP segala mak nenek tu haaa...




GUA : gua kena datang malam ni..gua PENTING malam ni..

BAHARUM : awatnya?

GUA : memang gua penting malam ni..

BAHARUM : buktikan..

GUA : kalo TNC tu tak datang,dia kena tak tunjuk surat tunjuk sebab?

BAHARUM : tak..

GUA : kalo TNC tu tak datang,dia kena potong gaji?

BAHARUM : takkanlah plak..

GUA : kalo TNC tu tak datang,ada tak kemungkinan dia kena gantung keja?

BAHARUM : hishhhhh...tak mungkin ar..

GUA : haaaa....jadi gua lagi penting..

BAHARUM : gua tak paham..

GUA : kalo gua yang tak datang,gua tetap kena bayar harga untuk DINNER tu,dengan tambahan plak kena bayar DENDA,pastu plak gua akan diTAHAN dari graduate nanti..padahal kalo segala VVIP tu tak datang,takde TINDAKAN akan diambil..so,TERBUKTILAH betapa gua adalah orang PALING PENTING malam ni..

BAHARUM : CHAITTTT......





gua ingat nak pasang LABUCI jap kat BAJU BATIK gua..ada sape2 mau jadi DATE GUA malam ni?gua tunggu kat hotel tu..

6 ulasan:

paiseh berkata...

masuk akal sungguh fakta lu nih.! hahahahaha!!

Bunga Binti Nordin berkata...

pasang labuci?
hahahhaha..
pandai ker???

missbellachicaboom berkata...

awww..!!
misti ensem pakai labuci2..
kah kah kah :D

addyaholix berkata...

gua pon ada majlis makan malam bekas-bekas pelajar batch gua masa sekolah dulu awal mei nanti.

yang gua malas cuma sebab komfem semua bawak bini. gua cuma bawak telor saja.

azie berkata...

abang addy tak senonoh ok,ha ha ha

abang addy tamau bawak adek ka?ahahah

saudagar gaRAM.. berkata...

paiseh:
mestilah masuk akal.
kalo tak masuk akal gua tak tulis..
hahaha..

bunga:
bleh tolong pasangkan tak?
hehehe..

bellachicaboom:
gua kalo pakai apa pun tetap je hensem..
tak tau nak buat camne dah..
hahaha..

addy:
bini bleh tinggal..
telur jangan tinggal beb..

azie:
mesti dia mau je bawak..
hahahaaaa.....