30 Mac 2009

EARTH HOUR..

gua tengok jam..pukul 8.15..

ok..gua ada masa lagi 15 minit lagi ni.sempatlah kot..gua teruskan dengan laptop gua..kang jap lg dah mau switch off..

gua sokong juga..
gua bukan kodi..

jadah gua tak sokong plak kan?cuma esok gua nak tengok paper kot2 kadar jenayah naik dalam satu jam lampu tutup tu..
manalah tau kan?



gua tengok jam lagi..8.20..

dah nak dekat..dah nak dekat dah..pikir mana gua nak lepak tengok dunia bergelap kejap..

cendekia?takkanlah diorang nak gelap juga..
mamak kat depan ni?malas nak soal jawab dengan pak guard kalo kuar malam2..ada kang kena saman free..
lepak depan laptop?sungguh bosan..dahlah internet dah takde dari petang tadi wa cakap lu..

orang soh tutup satu jam,depa tutup satu hari..
gila..



pandang jam lagi..pukul 8.25..

oklah tu..dah..gua tutup laptop gua tanda sokong..gua pegi kat suis lampu..switch off..
pandang suis ekon..

hmmmm...lampu je depa dok kira..ekon?
takpelah..biar je ekon idup..



TEPAT 8.30 MALAM..

gua capai barang barang gua..pastikan masuk dalam loker..
KUNCI..biar selamat..

capai selimut dan bantal..selak skirting meja..

masuk dalam..




SELAMAT BERGELAP..

bangun bangun..awatnya dah cerah?
gua ingat cuma switch off satu jam..
awatnya lajak sampai pagi?

7 ulasan:

hegira berkata...

haha.

earth hour tahun depan, sila keluar rumah dan berpoyo poyo ye.

NeEM™ of Suicide Park berkata...

Meja ada skirting memang la...lain kali try drafting table biasa je.

paiseh berkata...

gua syak lu kempen lain ni.. earth 24hours. hahahahahaha..!

addyaholix berkata...

gua tak tutup lampu.
gua tutup mata.
tapi gua buka hati mimpi yang indah.

Bunga Binti Nordin berkata...

oh syg ku..
ok.. apa kata earth hour taon depan kiter g dating..
n do something yg exciting..
muahahhahaah
:D


jom ar jom ar jom ar.....

rafiealam berkata...

Tu bukan earth hour tu...tu namanya garam making hour....

saudagar gaRAM.. berkata...

hegira:
kuar dan berfoya foya?dalam gelap?
dalam gelap perkara paling nikmat dilakukan adalah....
hmmmmm...tido.
hahahaaaaa....

neem:
drafting table?
tak lepas..dia pendek sgt..
tak cukup nak tampung gua..
panjang..
maksud gua tinggi..

paiseh:
mau juga gua jadi trendmaker..
takat 1 jam apa ada hal..
kan kan kan?

addy:
gua masa tido tu buka benda lain..
hahahahaaaa..yang tu gua kadang2 je tutup..

bunga:
tahun depan?
earth hour,dating?
hmmmm...
kenapa nak tunggu tahun depan?
hahahahaaaaa.....

rafie:
garam making hour?
mau buat gua ke beb?