09 Mac 2009

BAHARUM DI PAGI HARI..

gua tonyoh tonyoh mata..mau bagi segar sket..tengok jam..
dah pukul 10 pagi..
cukuplah 3 jam..

gua lipat tilam,sembunyikan..
capai tuala dan beg mandi gua..

sape juga nampak muka gua masa tu memang bleh agak gua baru bangun tido..
serius cam haram je muka..
kalo gua tengok cermin pon gua segan..



BAHARUM : woii...baru bangun ke?nak pegi mana?

GUA : berakfirst..

BAHARUM : haaa...jom.gua pon blom makan lagi..join..





gua rasa mushkil..apesal mamat ni nak ikut gua berak?
gua kata BERAK FIRST..
gua bukan mau BREAKFAST..

atau memang gua cakap BREAKFAST?
tapi dalam kepala gua memang gua yakin gua kata BERAK FIRST..

lu rasa BAHARUM ikut tak gua pastu?
dah.....jangan pikir yang bukan bukan..

8 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hehehe...

mungkin dia ikut...

kamu akan beri ke?

hehe~

CJ berkata...

errr.. bkn ko ke yg ajak baharom tuh ikut sekali. haha!

paiseh berkata...

hahaha.. lu pun.. tak agak2.. bangun tido trus spiking. heh!

A t i Q a h berkata...

Baharum pon sama lalok dengan lu pagi tu. Kan kan?

saudagar gaRAM.. berkata...

zara:
takkanlah dia mau ikut..
nak buat apa?
tolong gua cuci?
hahahaaaa.....

cj:
sumpah gua tak ajak beb..
ntah mana dia dapat berita yang gua nak pegi makan..
mushkil plak dah ni..

paiseh:
maybelah gua mimpi ke londonnn malam tu..
baru balik londonnn..
hahahhaaaa....

atiqah:
tang tu gua kurang yakin ar...
dia nampak segar je..
tapi dia kalo lalok dgn segar pon sama je gua rasa..

xuen adyla berkata...

break first
break fast
berak first


hahahahah

pilih2

saudagar gaRAM.. berkata...

xuen:
lu nak ajak gua break ke?
atau ajak gua berak?

hahahhaaaa.....

wahyu hamid ;) berkata...

hahaha mamai si baharum tu