25 Mac 2009

GUA DENGAN TOM CRUISE..

beberapa hari lepas,gua ilangkan kebosanan gua dengan menonton filem baru TOM CRUISE..walau gua dengan TOM CRUISE takdelah berapa kamceng,tapi maybe filem ni gua dok layan pasal ada member gua kata filem ni kira wajib tonton juga..

kisahnya si TOM CRUISE ni mau bunuh ADOLF HITLER tu hah..
dia pegawai tentera GERMAN yang dok pakat mau gulingkan HITLER dan bunuh orang kanan si HITLER,HIMMLER..



pas abes cite tu,member gua sound


BAHARUM : haaaa....amacam cite VALKYRIE tu beb? best kan? cite tu dari kisah benar tu..

GUA : best jugak ar..kira tak rugi gua layan cite tu..best woooo..

BAHARUM : kan gua dah kata..gua tau taste lu..

GUA : satu paling gua shiok tengok cite ni,gua dok layan tengok uniform SS GERMAN tu..sempoi ar uniform diorang..suka gua dok layan. dari uniform masa sejuk.. uniform pegawai depa.. semua sempoi beb.. hahahahaaa....

BAHARUM : ya ke? lu suka dok tengok uniform NAZI tu ya?

GUA : yup..lawa gila gua tengok. sempoi je. gua ingat mau sambar sehelai ar yang kot panjang tu..




beberapa hari pastu,member gua layan YAHOO..dia terbaca komen TOM CRUISE pasal filem VALKYRIE tu..
TOM CRUISE komen kata

"GERMAN NAZIS HAD GREAT UNIFORM.."



BAHARUM pandang gua..dia tanya samada gua penah baca artikel tu..gua haram tak penah baca..





GUA : haram gua tak penah baca ar artikel tu..awatnya? Serius beb..watpe gua nak tipu lu?

BAHARUM : abes tu,camne plak lu punya komen pasal movie tu sama dengan TOM CRUISE plak?

GUA : manalah gua tau..

BAHARUM : ni samada lu cilok ayat dia,atau dia cilok ayat lu..

GUA : ni bukan masalah dia cilok gua atau gua cilok dia..

BAHARUM : abes tu?

GUA : nilah yang dinamakan.."GREAT MINDS THINK ALIKE.."







macam gua dengan TOM CRUISE..
tahniah TOM CRUISE,fikiran anda hebat juga rupanya..


ps: ada sesapa mau berkenalan dengan TOM CRUISE MELAYU?

8 ulasan:

azie berkata...

yelah tuuuuuu:-P

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

Tom Cruise Melayu adalah kamu?

err...

buleh kot?

hahaha~

mira zin berkata...

hahahahah..mantap~

Bunga Binti Nordin berkata...

i won't tom cruise.
i won't.



yg ikhlas...
Katie Holmes melayu...

hahahahah
:D

wahyu hamid ;) berkata...

boleh bha kalau kau.
aku Angelina Jolie melayu...

:D

noorlara berkata...

baru gaks tengok citer tu, beli cd cetak perompak kat bandung, hahaha tapi tak minat Tom sebab lelaki malaysia masih melambak yg lebih encem dan yg penting beragama islam

Ahmad Azrin Aziz berkata...

:)

saudagar gaRAM.. berkata...

azie:
sama wooo...
serius tom cruise sama je dgn gua..

zara:
gua tak kata apa apa..
cuma THANKS..

mira:
memang ar gua MANTAP..
hahahahaa...

bunga:
katie holmes melayu dan tom cruise melayu..
perghhhhh......
hahahahaaa....

wahyu:
mana brad pitt melayu?
hahaha...

noorlara:
lu cakapkan gua kan?
kan kan kan?
thanks..
hahahahaaaa...

ahmad azrin aziz:
hahaha...