19 Januari 2010

PATHETIC..

tiap kali gua masuk akaun fesbuk gua,sentiasa je ada update pelik pelik..sorang mamat ni tulis kat wall mamat tu ar..minah ni dah tak single ar..yang ni dah in relationship ar..yang minah ni dah complicated ar..

blom lagi yang baling gua dengan segala jenis bantal lagi..

tak penah dalam real life ada awek mau pillow fight dengan gua..
tak penah dalam ada awek kata nak ada anak dengan gua..

dalam fesbuk gua,inbox yang gua tak buka dah cecah 85..gila pemalas kan gua?

tapi tiap kali gua masuk fesbuk,akan ada satu yang buat gua tersenyum..



ada satu orang mau berkawan dengan anda..
ya..tiap kali gua buka fesbuk,akan sentiasa ada mesej tu..kagum kan?

kadang kadang ada dua orang mau jadi kawan gua..
tapi gua akan approve satu je..

kenapa?
so the next time gua masuk,still ada someone nak berkawan dengan gua..




damn..gua sangat witty kan?
cam celaka

3 ulasan:

Bunga Binti Nordin berkata...

perasan namanyer...

-aTie- berkata...

hehe jgn ckp kat orang..gua pun wat gak cam tu

Khaizarien Blog @ atie

Wawan3y. berkata...

hahaha bagus ek