23 Januari 2010

SECOND CHANCE..

bila bercakap pasal chance,selalu sangat gua dengar orang cakap pasal SECOND CHANCE..tak penah plak gua dengar orang cakap pasal FIRST CHANCE..

oklah..mungkin ada.
..kadang kadang..
..atau jarang jarang..

kenapa agaknya jarang sangat dengar pasal FIRST CHANCE..

lu tau pasal apa?


pasal CHANCE tak dikira bermula dengan satu..CHANCE bermula dengan dua..
meh gua buktikan..

masa bila lu akan dapat CHANCE?dapat PELUANG?bila agaknya?
lu akan dapat CHANCE atau PELUANG bila lu blew something yang lu penah ada..

means lu kena GAGAL SEKALI dulu baru lu dapat something yang dinamakan CHANCE..

bukankah itu sendiri dah dikatakan SECOND CHANCE??
sape nak bangkang gua?

4 ulasan:

-aTie- berkata...

memang xpernah ade peluang yg pertama...sebb kalo kite wat slap pun orang akn sound blek "aku bg ko peluang ke 2" ntah mane peluang pertama pegi pun xtau

Khaizarien Blog @ atie

Jijahh @ f.k berkata...

1st TRY ada la kot ..

enjelinajolipit berkata...

Gua ada peluang keluar dengan datok tadi. First chance. Terus gua grab. Benda2 macam ni takbole tolak. seken chance mungkin bergerak ke pasha sanda pulak.

LORD ZARA 札拉 berkata...

beb~

lu g mana skang?

gua rindu nak bertekak dgn lu~