29 Mei 2008

PENANTIAN GUA BERAKHIR..


PENANTIAN GUA BERAKHIR SEMALAM..
semalam,mr postman datang panggil gua..sampai jugak barang yang sindiket hantar tu..
sindiket apa??
oh ya..
sindiket Soljah..
SABOTAJ # milik gua dah sampai..
tapi..
tok tak tanda tangan kot..ada sembilan je..tok tak tanda tangan.maybe dia takot gua tiru tanda tangan dia untuk sain check book dia ke agaknya..
dan en spyz kata,gua kena review buku tu nanti..
tapi dia kata baca hanya satu cerita je sehari..
tapi gua angkuh..
gua baca abis dalam dua hari..
pasal kalo baca sehari satu cerita,nanti review gua kuar sekali dengan Sabotaj 4..
review menyusul nanti


6 ulasan:

kasihmu berkata...

amboi.. seronok btl ek.. penantian dah berakhir.. pasni nk pinjam.. jgn kedekut lak..

cikgu jawe berkata...

bro. kalau dh bosan baca post kt aku tau. aku nak free.

waterlily berkata...

Akak dah hadam.Beli direct dari soljah masa kat MASKARA hehehe.

Selapas menghadam.

waterlily berkata...

Selepas menghadam...ala kasi kat cikgu Jawa, sian dia hehee

azie berkata...

amacam, ada bestkah?

saudagar gaRAM.. berkata...

cikgu jawa..
ko nak free?diam2 tau,jangan sampai sindiket tau..nanti depa cari lu kat rumah..

mereka ada keta tank..
hahahaha..

waterlily..
dah hadam..nak cernakan dah..
nanti proses kuarkan semula..

..dengan TANGAN.

azie..
ada..ada..