11 Januari 2009

IT DOESNT WORK!!!!!

member gua penah kata,kalo lu mau tahan mata untuk tidak kantuk(mengantuk) lu perlukan extra caffein..buat mata lu jadi segar..

gua bukan budak sains dan gua tak penah plak rasa macam benda ni btol ke tak..just a matter of psychology..

kalo jauh dalam minda lu kata benda tu btol,dan separa sedar lu kata benda tu btol,ianya akan jadi btol..dan kalo jauh dalam minda lu kata air masak 2 kupang kat cafe tu bleh buat lu berjaga sepanjang malam,ianya mungkin betul untuk lu..


macam gua,separa sedar gua yakin yang JESSICA ALBA pernah ada crush dgn gua..
cuma dia tak tau lagi je..


berbalik kepada kes kopi dan caffeine..

gua ajak member yang baru bangun tido ke kedai makan..mata dia lalok..macam......yaaa..macam baru bangun tido.dalam mata lalok tu,minah cun datang mau amek order.dalam mata masih lalok membayangkan ANGELINA JOLIE dalam mimpi mamat tu tadi,mamat tu tersengih bila akak waiter datang amek order.


AKAK WAITER : ya,makan apa dik?minum apa?

GUA : neskape ais..wei,order minum..

BAHARUM : hehehehhe...kak,hoki ais satu..

AKAK WAITER : ok..neskape ais dgn hoki ais..ehhh..hoki ais?HOKI AIS??

GUA : yup..hoki ais..ehhh..HOKI AIS?biar btol?

BAHARUM : yup..orang kata,minum hoki ais baru segar sket..pasni nak sambung wat keja,kena berjaga sket..






HOKI AIS????
gua rasa mamat ni gagal guna caffeine untuk jadi segar..

7 ulasan:

A t i Q a h berkata...

Pehh. Bukan aje segar bugar minum hoki ais tu, boleh berdengung lagi kepala hangguk lu. Hahah.

azie berkata...

hoki ais?

hoki ais?

tulah, jgn duk heret org lalok gi cafe.

paiseh berkata...

weh, kat mana ada padang kopi ais aa..? gua ingin nak main ni..
hakhakhakhakhak...!!

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

mak aii...

dasat sungguh...

minum hoki ais...

aku yang ketagih caffeine ni pon cuma tarik nescafe dgn kopi jer~

mak aii~

bulan darling berkata...

betullar kate baharum tu hoki ais bleh segarkan mate muhahaha..

care-carenye.

serahkan kayu hoki itu tadi kepada kakak yang seperti angelina jolie tu pastu suruh die angkat tangan nye sambil memegang kayu hoki setinggi 180 darjah kendian pastikan muka baharum dihadapan..



kendian hayun sekuat hati sepenuh jiwa sehabis nyawa sekantung kudrat kakak angelina jolie..


ttaaddaaa lepas tu tanye baharum

segarkan??


muhhahahaahahaha

mahu cuba?sy boleh ganti jadi kakak angelina jolie itu tadi aahahahah

DeeN berkata...

Hoki Ais bagus utk penyakit reput tulang. Hahaha...

saudagar gaRAM.. berkata...

atiqah:
penah cuba ke beb?

azie:
errr....roti telur tu ada lg ke?
hahahahaha...

paiseh:
kat mana?hmmmm..jangan tanya gua..
gua layan neskape je..
hahaha..

zara:
lu tak cukup otai selagi tak dapatkan hoki ais..

bulan:
hoki ais tu jadi minuman terakhir baharum kalo camtu..

deen:
lu penah rasa ke beb?