28 Februari 2009

BILA ORANG DAH NAK KAWIN..

beberapa hari lepas sorang member gua menyampaikan undangan ke majlis perkahwinan member lama zaman sekolah gua.
majlisnya hari esok 1hb march 2009..

dan 2hb march plak gua ada sesi kritik design..
jadah satu hape gua tak sentuh lagi..mau kang lecturer tu kang tampar gua sampai berbuih mulut..

risau beb..

gua terpaksa akur dengan tunuttan kerja nampaknya kali ni..
maaflah ya cik syafawati nadiah dan pasangan..lain kali gua datang..

erkkkkk....




silap.

member gua bgtau majlis depa buat kat dewan alumni utm skudai..



GUA : weiii....bleh ya sewa dewan utm tu nak buat majlis kawen?

ATIE : yup..memang bleh je.

GUA : owhhh..ok.berapa sewa dia ya lu rasa?

ATIE : tak taulah..but kalo ada kenal orang dalam atau staff utm ke,dapat lagi murah rasanya..

GUA : ya ke?gua pon ada member dok keja lecturer dalam utm tu..nanti gua nak mintak dia tolong ar..

ATIE : dah nak kawen juga ke?

GUA : blom..but nanti gua mtk kawan gua tu tlg uruskan ar..dewan..pelamin..katering..

ATIE : banyak dia nak kena tolong tu..apa lagi?

GUA : hmmmmmmm...apa lagi ya?haaaa.....mtk dia carikan calon skali..

ATIE : chaitttt......





member gua tu lecturer TESL..atie ni plak kata,bebudak TESL bergaya..dan vogue katanya..
psttt,sila jawab..kancil satu, kancil dua, dan kancil 3..




selamat pengantin baru kepada cik syafawati nadiah dan pasangan..

10 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hehehe..
kancil 2 mungkin boleh encik..

kancil 1 dan 3 telah terang2 berpunya..

=)

Princess Liyana berkata...

hahaha..tok memang matchmaker...;)

bdk tesl bgaya?ahaha..maybe it's true..tp slalo dgr perception org towards teslians..bdk tesl ni katanya havoc..outspoken..;P

Uit, tkde nya tok nak tlg siapkan dewan bagai. katering, pelamin. siapa yg nak kawin?? ;P

azie berkata...

ha ha ha ha


ya ya. kami memang howttttttttt,kah kah kah (ayat tak malu)

err, lecturer tesl tu pun howtttttttt jugak taw,ahahahaha

paiseh berkata...

kancil satu pakai kelisa.. cemana bulih panggil kancil lak? hahahaha..!!

ijechan berkata...

hari ni cik syafawati nadiah dah jadi puan.. kan? uhu

azie berkata...

paiseh,
lepas ni jadik perodua klan

sekian terima kaseh.

addyaholix berkata...

orang kahwin tapi aku yang sesak kepala. bila asyik kena tanya aku bila.

azie berkata...

ha ha ha

abang simpanan memang kena tunggu lama sket. bagi laluan adek simpanan ni kawen dulu.ha ha ha

garam, maafkan ai sebab buat komen box ini seperti aku yang punya,ha ha ha

saudagar gaRAM.. berkata...

zara:
blom tanya lagi kancil 4 dan kancil 5 lg tu..
mana tau kot2 depa sudi..
hahahhaaaa.....
pst..lu plak camne?single?
hahahaaaa...

liyana:
apa persepsi orang tentang kami plak ya?
hahahaaaa.....
lagi bahaya agaknya..
tapi,jangan mudah caya apa org kata beb..
kami baik..serius..

azie:
ya..kalian memang howtt..tang lecturer tu,gua kurang pasti..
tak mau dikatakan gay..
hahahaaaa....

paiseh:
apa salahnya..catfish pon bukan cat langsung..haram dia tak makan tikus..
hahahaaaa...

ijechan:
yup..dah jadi puan dah dia..
melepas ar gua..
hahahhaaaaa....

azie:
perodua clan?
baik..point taken..

addyaholix:
lu bila?
hahahaaa....

azie:
takpe..hahahaaaa...

.: RuFaI :. berkata...

wah chepot dah jd puan dah...hehe tibe2 je menyampuk kat cni...salam singgah ye en saudagar garam...:D