30 Jun 2010

GUA PROF SERBA TAHU (PST)

Kadang kadang bila lu terima macam macam pertanyaan,lu akan rasa macam P.S.T
watak dalam majalah GILA GILA dulu tu..rasa macam jadi tempat rujukan..

gua pon rasa camtu masa bila bebudak opis gua tanya macam2..yang gua tak tau pon gua buat kepalatauuuu je semua kekadang..



AWEK OPIS : eh,ram...camne ek nak tukar line dia ni haaa...

gua tunjuk..


AWEK OPIS : eh,ram..kalo macam kita buka akaun kat bank kan,camne nak...bla bla bla....

gua bagitau..


AWEK OPIS : eh,ram..kalo macam keta ada masalah gini .....bla bla bla..

gua bagitau..




dia kata senang ar,gua banyak tau macam2..semua dia tanya bleh dapat tau..gua senyum je..layankan..

tapi bila dia tanya..




AWEK OPIS : eh,ram..yang pasal video peterpan dengan pelakon 2 orang indon tu memang serius ek diorang?memang diorang dah ngaku ek??



muka gua ada macam pengumpul berita porn ke??

8 ulasan:

mahfuz berkata...

lu bagitau jer mmg dorg..ckp je baca kat paper & internet..baru xkantoi..amacam??

kay-N berkata...

ahahahahaha..klaka!!! =pp

qishie berkata...

ahahaha..jujur seh opis-mate hang.

meor-name-depan-ku berkata...

Muke lu kene wat cam Nuffnang...
sekali tanye sekali tu duit msuk...

HASRUL NIZAM berkata...

salam kenal :)

Klakar la entry Lu ni... he3
pasai cerita seberang gua x bley tahan klakar

saudagar gaRAM.. berkata...

mahfuz:
memang diorang kan..kan kan kan?
gua inesen..

kay-n:
tak..gua rasa cam cilaka kena soal camtu..

qishie:
penting wooo..jujur..

meor:
kalo lu tanya pon gua charge jugak amacam?

hasrul:
apa nak buat..nasib badan..

fauzy berkata...

lau xde iras2 cam pengumpul berita porn mn mungkin die nak soal kan... hakhak

Haziq Othman berkata...

kadang-kadang bila gua baca balik entri lu ni ram...rasa nak mengulas jugek...