01 September 2007

SELAMAT DATANG

Selamat datang ke blog ini..

biasanya ucapan selamat datang diucap pada tetamu..tetapi aku pun layak mendapat ucapan selamat datang juga rasanya.

kenapa?kerana aku pun baru je masuk ke dunia blog ni..dunia blog tak asing untuk aku,cuma aku je yang asing dalam dunia blog.heheheeee..........

jadi,selamat datang untuk kau yang sedang membaca..dah terlanjur ko sampai ke sini,walau ko blom terlanjur,silakan membaca.walau blom ada apa lagi untuk aku kongsi.

lain kali kau dtang,sila bawa buah..
ya..maksud aku buah.baca semula..buah.
kau tidak silap baca..dan aku tidak silap tulis..

sila tinggalkan buah tangan kau di link bawah ini.
dan tinggalkan pandangan kau juga..
terima kasih

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

buah tangan yang pertama untuk kau

Along berkata...

selmat mem'blog' :)

motivasi blogger spt saya selalunya begini "mata pena lebih tajam dari mata pedang"

afri berkata...

jangan risau..akan ku bawakan buah. yang pasti bukannya buah pinggang tetapi..buah tangan...buah fikiran.. yang membuah-buah..

saudagar gaRAM.. berkata...

cik afri..

kalo ko nak bagi buah yang lain pon..
aku masih terima..

lama dah tak dapat buah yang lain

niesa.imana berkata...

salam..

akhirnya..habis gak pembacaan untuk malam nih..
yup, sy baca dari d latest post sampai la ni.. +)
waahhh..nak tido pulak..huhu