03 September 2007

SELUBUNG

Dalam suasana orang rakyat negara aku sibuk menyambut ulang tahun merdeka yang ke 50,satu stesen tv dok siarkan cite selubung..

star cite ni plak,m.nasir dengan deanna yussof..aku memang minat dengan m,nasir.plak anak murid pertama m.nasir pon ada berlaon..si hattan.

cite ni masa orang malaysia sibuk dok promote mercy malaysia dengan rescaid.nak tunjuk betapa hebat orang kita kot..ke atau nak tunjuk betapa patut kita bersyukur jadi rakyat negara yang aman..tu aku pun tak pasti.

yang aku nak kongsi kat sini,cara watak kamal(m.nasir) nak ngorat awek dia mastura(deanna yusof) masa mastura merajuk psl dapat tau si kamal ni suami orang..dia sewa satu lori yang 1 tan tu,letak kusi atas lori,pastu datang umah tu mtk si mas kuar..siap guna hailer plak lg..

aku akan ingat formula ni.mana tau kot satu hari awek aku merajuk..bleh aku guna cara ni.
cuma berharap awek aku ni bleh jalan je idea ni..awek skrg kalo merajuk,kena pujuk naik merc atau bm je..walau tak semua.takut jgk beb..kalo takat bmx,bleh jugak aku usahakan.kalo bmw,pediah aku,beb..heheheee

2 ulasan:

mamas berkata...

sebagai org yang bernama mastura..sesungguhnya saya tak mengharapkan buah hati saya pujuk guna merc atau bmw...beskal pun dah ok...asal ikhlas...so ikhlas lah waktu memujuk awek..

saudagar gaRAM.. berkata...

beskal pon bleh?

hmmmm..
bang,bleh pinjam beskal jap tak?
tayar bocor pon bleh..nak jadikan prop je..

bleh kan bang?

aik..mas,nak pegi mana?
ni dah dapat beskal dah ni..