21 September 2008

BILA DIA MAU UPDATE?

Bangun pagi,gua log in..
masuk laman tu..
takde entri baru..
blom bangun kot mamat tu..

oh ya..baru pukul 6 pagi..
awal lagi..
takpe..



pukul 12,gua log in..
masuk laman tu..
masih blom ada entri baru..
lama btol mamat ni tido..

semalam dia berjaga kot..
takpe..kang petang gua masuk ar lagi..
maybe masa tu dia dah bangun..



pukul 3 petang,gua log in lagi sekali..
masuk laman tu lagi..
pon masih blom ada entri baru?
jadah mamat ni?
bila nak bangun tido?
dah pukul 3 dah pon..jap lg dah mau berbuka..
gila apa?

rasa cam nak hempas plak laptop ni..
nasib baiklah laptop gua,kalo laptop orang lain,dah gua bakar dah..
nasib baik laptop gua..






member gua tanya..
gua masuk laman apa?

gua jawab..
gua masuk..
..BLOG GUA..

ntah bila dia mau update sendiri..
tak bleh ke diorang update sendiri?
bila blogger mau sediakan recycle entri supaya blog gua sentiasa update kalo gua tak update ya?


last gua nampak,mata member gua dah merah..
dalam tangan dia ada..
TUKUL BESI..

lu bleh agak apa jadi pastu?




ps:berjaya gak gua update..sekadar mengelakkan dari bersawang je..

10 ulasan:

niesa.imana berkata...

salam..
xdalah lama sangat pun x update..
baru 2 hari..huhu
xpa2, teruskan mngupdate..+)

azie berkata...

konfem tektik kotor neyh..

btw, u takkan dapat beat perempuan produktif, occay?ahaha

Mr PenyuBiru berkata...

hampir² nak kena penyakit mental block la nie. ok la tu, masih bleh update walaupun n3 camnie.usaha tu ade.hehe.

kamar hati berkata...

chehhhh...hampes tul...buang karan je...igtkan blog sapa tad...sekali blog sendiri....hihihiih....

Rajuna berkata...

dah nak raya ni
kemas2 la skit

ha ha

cikgu jawe berkata...

ko nampak tukul besi nih?

tasikmerah berkata...

aku seligi jugak budak garam ni haih~

Princess Liyana berkata...

huhu..jgn bsawang sgt;p.:)

bila nak tunaikan janji?;p

wa tuntut oo...;p

saudagar gaRAM.. berkata...

niesa:
2 hari?
tahukah anda?dalam 10 hari,Jepun dapat tawan Tanah Melayu dari Utara sampai ke Pulau Pinang..

hehehehhe...

azie:
bukanlah..taktik ni valid tau..
pompuan productive tu memang..tak terlawan.post dia laju je..

penyubiru:
penyakit mental block?menakutkan beb..
menakutkan..

kamar hati:
tulah..rupanya blog sendiri..ingatkan ada je bleh update sendiri..

rajuna:
tulah..nantimau kena tukar langsir,cat sket,hahaahha..
buat make over..

cikgu jawa:
mana? mana? mana?
KETUNG..ADEIIIIIHHHHH...

tasikmerah..
jangan...puasa.kena banyakkan sabar..

princess:
kalo gua order je online amacam?
hahahahaha....
dia deliver nanti,errr....lu bayar.kan?

antusabun berkata...

Selamba gua tak paham...haha