14 Ogos 2009

BENDA LUAR JANGKA..

kadang kadang benda jadi,tanpa lu jangka beb..dan bila benda luar jangkaan lu jadi,camne lu nak bagi reaction pada situation tu?

perghh.....pecah jugak gua cakap omputih..

cakap pasal benda luar jangkaan ni,beberapa hari lepas gua secara dengan tidak sengaja,ada masuk dalam UTUSAN YAHU dan ntah camne borak dengan sorang kawan lama gua..
ya AWEK..

awek sekolah lama gua dulu..

tak..tak..tak..
dia tak solo dah..

tapi dia ada juga buat something yang gua langsung tak jangka dan gua tak tau nak respon camne..

pas borak sampai lebih kurang pkl 12,then awek ni plak dah ngantuk..dan dia pon cakap sesuatu yang gua betul2 tak tau nak respon camne..



AWEK : eiii...kita dah ngantuk ar.jom, tido..




haaaa....jadah awek ajak gua tido?sumpah gua masa baca ni tak tau nak respon camne..then ini awek sudah "buzz" gua pasal tak reply..dalam tergopoh gapah,gua capai keyboard..

gua taip..then backspace..
then taip semula..then backspace..

tak sampai hati..

pas minah tu "buzz" lagi,gua taip jelah terus n then tekan "enter"


kat skrin kuar tulisan gua..





GUA : tido??tak payah nikah dulu ke?


awek tu chow terus..semalam gua masuk tgk dia takde pon..tadi masuk,tgk ada tanda "aidel".jadahnya aidel tu???

17 ulasan:

CAHAYA MATA berkata...

awek tu terkasima melihat bro yg terlalu JUJUR..!! hahahahahaa..

mesti mlm tu dia mimpikn bro.. ;-p

puspawarna berkata...

huhuhu....
sng jerr nk respon....
'okey, jom tito'....

T h e K i t C s H w a Y berkata...

Lu ni pun satu..
awek baru ajak tdo dlm ym pun dah tak keruan terkesima terus xtahu mau reply apa.
Lenkali jwb saja
okke sayang..jum.mlm ni i peluk u ea.
Hah.

KiMiE berkata...

beb..kalo gua pon gua tulis itu macam..hahah!!

CJ berkata...

aku tau bro, aidel tu nama lu masa lu ayat awek tu dulu kan. kekeke

[]--M!z F4t!N--[] berkata...

aidel??? wakakkakaka!!!! aidel??? herm... die membiarkan ym beliau diam menyepi sbb terkesima dgn ayt lu kot??? maka die aidel!! ehh??!!! nape lu cam terpegun die ajak tido?? len kali... jwb...

Okei syg.tido elok2 taw.namo nakal2...aha....

FaNaQiLa berkata...

salam..

lain kali jwb la. ok, jom tdo. sok sambung sembang lg. bukan payah pun. dlm ym nak pk ape.

hnya laki2 gatal + miang je yg akan taip.

"okke sayang..jum.mlm ni i peluk u ea."

or
"Okei syg.tido elok2 taw.namo nakal2...aha...."

..: kAiSaRa AzFaRuL:.. berkata...

bukankah ada tanda koma diantara 'jom' dan 'tido'??

detsiwt playgrd keeper : berkata...

siot ah.

en.Adam berkata...

eh jangan!
haram tido sesama tak nikah lagi!!!

~0~ berkata...

hahahhah...hampeh

sutera putih berkata...

;-)
bro2,,,
apa lah lu ni...

saudagar gaRAM.. berkata...

cahaya mata:
mimpikan gua?
mimpi tak ajak plak tu..
adoiii..slack btol minah tu..

puspa:
jommm....

the kit:
kang kalo gua jawab gitu ada plak geng datang umah mau pukul gua..
tak ke naya?

kimie:
soo..jom tido..

cj:
mana ada..gua guna nama tengku apa ntah..
hahahaaa...

mizfatin:
erkkkk..menakutkan..

fanaqila:
gua gatal atau miang juga kot..
hahahaaaa....

kaisara:
gua tak ingat..yang pasti masa tu gua dah terbayang macam macam..
hahahhaaaa...

twisted:
yupp..memang siot..

en adam:
tauuuu..hahahhaaa..

0:
sape hampeh?
awek tu kan??
bukan gua kan?
kan kan kan ?

sutera:
serius gua terkesima masa tu beb..

T h e K i t C s H w a Y berkata...

lu ni naif sangat pulak tiba tiba gua rasa.haha

saudagar gaRAM.. berkata...

the kit:
yang gua cite yang ni je..yang gua tak cite,macam macam lagi..

hahahaaaa...

noharanutdya berkata...

len la dia kata.. "ngantok ah.. jom romen romen.." aha.. tu mmg kene terkesima maa~~

Tanpa Nama berkata...

Je veux commencer un blog conseils anonyme, le montrer dans la recherche google si les gens essaient de rechercher leur problème?.