10 Ogos 2009

PENANDA BUKU PERCUMA!!!!

semalam gua perform MASKARA..tapi gua belum mau cite pasal MASKARA,yang tu nanti nanti gua tulis..

tadi,masa mau pulang ke Shah Alam,gua mintak kazen gua tolong hantar kat monorel.almaklumlah gua ni mana ada transport kat ibu kota ni..kalo ada pun,harapan je gua nak drive dari SHAH ALAM sampai KL beb..

nak dijadikan cerita,masa MASKARA gua ada sebat satu buku..buku (bakal) cikgu MAT JAN..JONGKANG JONGKET..
buku dah lama,cuma gua je baru nak beli..nasib baik ada lagi..

nak sahut propaganda kerajaan yang dok suruh rakyat membaca waima dalam tren sekali pun,dalam tren dengan penuh yakin gua capai itu buku..gua belek dari muka depan..
belek dalam..belek lagi..

then kena tukar plak gua naik KOMUTER..

harga tiket dari BANK NEGARA ke PADANG JAWA adalah RM 3.20..dan gua beli dua..
ya..DUA.
bukan kerana gua ada awek yang follow untuk gua balik umah..
sumpah bukan..
bukan juga pasal nak menunjuk riak dan mau bagitau kat lu semua yang gua mampu beli dua..
sumpah bukan..


pasal tiket gua ilang..
penat gua dok cari..member gua dah tunggu kat luar stesen..dibuatnya mamat tu blah,ada kang gua kena menapak..kenalah beli lagi satu tiket..



sampai umah,gua sambung baca JONGKANG JONGKET..
dan gua sungguh bertuah,JONGKANG JONGKET gua dapat percuma PENANDA BUKU..
kaler merah..dengan tulisan RM 3.20 sehala..dari BANK NEGARA ke PADANG JAWA..
pandai kan diorang wat marketing?

12 ulasan:

bias® berkata...

boleh refund tak?

~0~ berkata...

teruja rasa ngan penanda buku tue..
hahahhaah

ZARA 札拉 berkata...

hahaha~

gila ahh~

hahaha~

Garam, sengal~

dushum!

CAHAYA MATA berkata...

salam singgah..
seronok dpt nonton MASKARA aritu.. kenangan malam minggu.. :)

nur'ain berkata...

waaa kak CM gi maskara gak! hikhik

KiMiE berkata...

hah!!penanda buku?ada gambar fasha sandha x beb?

triple x malaya berkata...

ha..sengal..tiket lu letak kat dalam buku..apsal lu cari luar buku..lu jenis yg pelupe la ni..


thanks singah blog gua..lu fun tottenham hotspur erk...ok ar dari MU tu kan..

[]--M!z F4t!N--[] berkata...

kasihan deh looo~~~~~wakakaka... tu la ko ni lost memory sekejap kot.teruja lebih...

ZulDeanz berkata...

Gua suka lu punya perform di MASKARA... kelako habis!

yOnnA berkata...

HAHHAHA apesal la lu bro! hahaha
gile sengal ah!!
boleh terletak dlm buku :P

takpe,kenangan :p

en.Adam berkata...

memang stailo la lu

saudagar gaRAM.. berkata...

bias:
nak refund kat sape?gua dah kat umah masa tu..alahai.

0:
mau ke?nanti gua poskan..

zara:
mana ada gua sengal..sumpah gua serius..
hahahahaa...

cahaya mata:
jangah serik datang beb..mana tau,pasni diorang buat cabutan bertuah ke..

nurain:
lu bila lagi?

kimie:
apa barang fasha sandha? hahahahha...

triple x:
long live spurs....
yeahhhhhh...
hahahah..

miz fatin:
teruja?ntahlah..
gua lupa check dalam buku..
ntah2 kot pasal ni gua banyak jumpa resit dalam wallet gua..

zuldeanz:
thanks beb..datang lagi ar lain kali..
lain kali tegurje gua..gua pemalu..
hahahhahaaa..


yonna:
kenangan kenangan juga..dah 3.20 tu sape nak bayor?

adam:
hahaha..lu pon stailo juga beb