26 Ogos 2009

HER WAY OF SAYING..

aritu ada satu awek sudah cakap kat gua..dengan penuh yakin dah penuh innocent dia bagi komen tentang gua..
katanya..


DIA : u r so NOT COOL..

GUA : NOT COOL??? wowwww....im so FLATTERED..

DIA : why is that? selalunya bila aku kata camni kat lelaki,diorang akan cuba tekankan betapa mereka COOL, betapa mereka HEBAT.. apesal ko tak macam tu?

GUA : hmmm..pasal cara kami memandang sesuatu tu berbeza..

DIA : maksud??

GUA : bila lu kata gua tak COOL, sebenarnya lu mau say something..kan?

DIA : yup..aku nak bagitau kau yang kau tak COOL..

GUA : nope..gua anggap thats your way of saying that i'm HOT..kan kan kan?




DIA : choiiiiiiii....

9 ulasan:

Princess Liyana berkata...

hotttt? ahahaa...erkkk oklah..lu hot..hi hi..suka tak? ;P

CAHAYA MATA berkata...

hehehe... :)

baik-baik..jgn Hot sngt, nanti suspek H1N1..!!hahaha..

KiMiE berkata...

tapi gua anggap lu suam2 kuku bro..haha..

[]--M!z F4t!N--[] berkata...

HOT????!!!!!!!!!





gua rs lu ni da tahap bangga diri sgt ni...ahahaha...

Bunga Nordin berkata...

haha!
mmg hot pon...

nur'ain berkata...

hehheh. dia nih.. tk abis2 perasan :p

saudagar gaRAM.. berkata...

liyana:
errr...lu pon hot jugak..
amacam?suka?
hahaha..

cahayamata:
oklah..sekarang gua COOL plak..
amacam?
prefer gua HOT ke atau COOL?

kimie:
suam2 kuku?
ok jugaklah tu kot..

mizfatin:
bukan bangga ar..
cuma gua sayangkan diri gua..
macam lu sayang diri lu jugak..

bunganordin:
yup..memang HOT pun ni..
errr....u pon HOT jugak tau..

nurain:
tu arrr....
dia ni memang..adake plak dia kata gua HOT kan?
ntah apa2 ntah,..

a[l2]isa shi[l2]ahata berkata...

hui3.
mesti budak tue merah gila muka pastue kan..,
klo dy mksudkn yg u mmg hot la.

aku ejan..bukan stylo berkata...

nasi lemak kukus kat bwh tu lg hot bro..pekene ngan puyu..perrgghhh wa ckp lu...