03 Ogos 2009

OPTIMUS PRIME DAH ADA DI MALAYSIA!!!!

semalam member gua roger gua..dia kata OPTIMUS PRIME hok dalam movie transformer tu nak datang MALAYSIA..

gua syak dia nak cong gua..

gua tak caya..
langsung..

pas dia hantar gambar ni,baru gua ada sket2 rasa cam nak percaya..


10 ulasan:

muhdzahari berkata...

haha..tapi yang ni takleh transformed bro..

Heidi Shafiq berkata...

ya.. gua cube pecaye..!
haip!

KiMiE berkata...

setelah gua meneliti betol2..gua rasa 15% caya kot..aww..

Yazid Husain berkata...

boleh simpan dekat rumah buat koleksi

saudagar gaRAM.. berkata...

muhdzahari:
lu yakin ke tak bleh transform?mana lu tau?lu dah soh dia tranform?
atau just lu dgr org kata dia tak bleh transform?
hahahaaaa..

heidisyafiq:
kata siti..percayalaaaaah..

kimie:
takkan just 15% je beb?
tak sampai 25% pun..
sah beb ni datang malaysia..

yazid:
perghh...
berapa besar da lu punya rumah?
hahahhaaa...

KiMiE berkata...

yg jadi 15% tu pasal gua tak kuar g tempat kejadian..kalo gua kuar ritu sah2 gua caya bulat2..kebetulan ri sabtu..gua cuti..

aloy_paradoks berkata...

ye.. gua percaya

ZARA 札拉 berkata...

hahaha~

dem!

Razman berkata...

bgos gle optimus prime malaysia ni..leh padamkan api..omputeh pnye taw letop2kan je bg terbakar..

saudagar gaRAM.. berkata...

kimie:
hahahah..nasib baik lu tak datang..depa kata banyak orang si prime ni tembak wooo..

aloy:
bagus..hahahhaa

zara:
yup..demmm

razman:
bukan tau padam api je..macam2 dia bleh buat beb..