24 Jun 2008

BELI UBAT..



Sabtu, gua pegi BELI UBAT..sape sakit?bukan gua..pasal kalo gua sakit,bukan gua yang patut beli UBAT kan?
kali ni,gua, rasso dan tok rimau layan pegi BELI UBAT yang dijual oleh KHALID SALLEH..

oh ya..ada juga en pheeewit dan en syahmi(kata rasso,syahmi juga blogga..cuma sudah tenggelam tak mau timbul)

WAK KHALID SALLEH berada di JOHOR BAHRU untuk sesi menJUAL UBAT..


gua datang nak membeli ubat sebelum gua sakit..
dah sakit baru nak beli watpe..masa tu dah tak larat nanti..

nak gua ulas apa yang disampaikan oleh KHALID SALLEH,terlalu LUAS plak dan tak sesuai di BLOG ini gua bincangkan..





selepas tamat pementasan, syahmi, gua, rasso, tok dan en phewittt....
layan makan makan..




EN PHEWIIT : wei..awek cun tu sms aku tadik..

RASSO : apa nak heran, aku baru pas mms awek cun tu..

TOK : awek cun tu call aku tadi..gua selamba jek.

GUA : nasib baik awek cun tu takde no gua..kalo tak,phewwww.....

RASSO : ...

TOK : ...

EN PHEWIIT : ...

GUA : kenapa semua senyap?gua cuma tak mau berkongsi dengan lu orang..hahahahhaa...







ok,gua akui..gua tak mau kalah..hahahahahhahaaa......
sampai je umah,bapak gua tanya..



BAPAK GUA : haaa..apa ko dapat dari pementasan tadi?

GUA : (gua penat,malas nak guna otak sangat)tak dapat apa apa..

BAPAK GUA : tak dapat apa apa?rugi jelah pegi..

GUA : yup..tak dapat APA APA..dan jugak dapat MACAM MACAM..







gua suspek bapak gua ingat gua dah jadi filsuf kot malam tu..dia rasa jawapan gua tu DALAM kot..
sebenarnya,gua cuma PENAT..
malas nak guna OTAK..
nampak macam GUNA OTAK GILA GILA..

16 ulasan:

kamar hati berkata...

hmmm....sure bestkan... :)
bab tak mau kalah tu yg tak tahan tu.... :)
kongsi la skit apa yg awak dpt dr situ... :)

ladylikeme berkata...

aku memang fail kalau bahasa dalam2 nie..sebab bahasa aku guna xberapa dalam dan selalu guna bahasa luar...

KAKTINY berkata...

salam..
ni entri yang betul2 punyer 'tak mau share aper-aper nih..' hihihi..

rudy bluehikari berkata...

tak deklamasi satu sajak ka?

tasikmerah berkata...

apa yg penat sgt tu hah? :)

kiah.ism berkata...

tu la banyak baca GILA-GILA lagi.

A t i Q a h berkata...

tak bawak balik ubat?

Princess Liyana berkata...

dan ibu kamu bkata "Ingat rumah ni hotel ke apa?haha tak gitu?..
alahai,kenapa mesti berkongsi.bunga bukan sekuntum:)hehe

achik berkata...

lu ni terlalu menghayati pementasan tu.. sampai PENAT jadinya.. ;p

nur'ain berkata...

awk! err...saye paham part sembang psl awek cun tu jek! sangat saiko oke. hehehe

azie berkata...

wah, pegi tak ajak we all pun:(

rasso berkata...

hahaha...

hye! saya roslan... (muke blurr)

ah tok berkata...

afsal lu tak kol gua!
gua ada jb masa tu.

Al-BIMA SAKTI berkata...

kalu sakit kena le cari ubat
kalu nak berubat kena ada ubat kalu takde ubat
kena beli ubat
nanti takleh nak berubat.
kirim salam kat sahabat
si khaled salleh yg hebat

si tikus kampung berkata...

kurang h betul si rasso tak ajak gua pegi..

PopNina berkata...

saya sangat jeles waktu ini.. :->