11 Jun 2008

GUA SAYANG AKAK LU..

Semalam..
gua layan sorang member gua..
via UTUSAN YAHU..
gua layan dia..
dia layan gua..

pastu,rupanya dia seorang BLOGGA juga..
macam gua..
macam lu..
macam kita, beb..

dia BLOGGA jugak..
pastu,dia jemput gua..
masuk BLOG dia..

perghh.....
HIT dia tinggi..
ramai org datang lawat..

dan pastu,BLOG dia dipenuhi..

FOTO dan GAMBAR..

gambar dia..
gambar kawan dia..
gambar dia dengan kawan dia..
gambar dia dengan pakwe dia..
gambar dia, kawan dia, dengan pakwe dia..

UUUUUUUUUU......



sebelum lu pikir macam macam..
dan bayangkan macam2..
nanti gua bg link dia..


THEN..gua nampak satu gambar..
dia dengan AKAK dia..
memang CUN..
then..


kat bawah tu ada tulis..


"saya sayang akak saya..."


gua baca..
gua msg dia via UTUSAN YAHU..


GUA : lu sayang akak lu ya?waaaa....

BUDAK TU : a'ah...mestilah sayang..

GUA : samalah..

BUDAK TU : tadi awak kata awak anak sulung..

GUA : memanglah..gua anak sulung..maksud gua..GUA SAYANG AKAK LU..macam lu..




maybe pasni dia tanak layan gua borak lagi..via UTUSAN YAHU..

19 ulasan:

achik berkata...

hahahampeh!!!

err kata nak bagi link dia.. mana?? nak gak tgk akka yg lu sayang tu.. ekeke.. ;p

::n a s h i q a h:: berkata...

hahaha.
mesti budak tu pk, saiko nyeh mamat ni.

Lily.Lulu. berkata...

hahahah !!
ape yang ko merepek nih setan
kwang kwang kwang ~

apa2 pun gua sayang la sume kaum kerabat keluarga wa

:P~

Nurul Mardhiah berkata...

dia ank sulung, pastu dia sayang kakak dia?

aneh, ajaib!

(serious kepala otak gua tak paham)

ladylikeme berkata...

salam....
aku pun sayang akak aku gak...
mana link dia garam, teringin gak nak tgk akak yang lu sayang tue huhuhuhu

Princess Liyana berkata...

psycho2...uhuhu:)

ah tok berkata...

alangkah bahagia kalau ada akak kan?
berbeza sangat kalau ada abang kan?

kamar hati berkata...

hihihi....yo yo or je...mana link nyer...nak tgk jg....hihihi...saja je ngenakan org tu ye...hihihih..

dArI iLhAm KePaDa RaSa... berkata...

mintak-mintak gua tak senasib ngan lu..hii..hii..hiut...

NuRuL berkata...

lorr..direct terus seh cakap camtuh..
confem dia terkojut habes..hehe

FaNaQiLa berkata...

lu ni gila la garam...
xpela..lu nak sayang sape lu sayang la..
tapi jgn rmpas hak org k?

-->pesanan khidmat masyarakat dri
FioNaRoSe FM.

waterlily berkata...

Aiyohh..mana link dia enche garam?
Akak anak sulung gak. Nak sayang akak dia juga heh!

Macam2 dunia siber ni....

tasikmerah berkata...

nak sayang u boleh tak garam... he he.. (saja psiko) :P

akirasuri berkata...

Dude!

Kirim salam dekat kakak dia tu ek :D

Mr penyubiru berkata...

mana link nyer..aku nak gak try usha akak dia tu.hehe..

sarah shamsudin berkata...

tak paham..=P

saudagar gaRAM.. berkata...

achik..
lili lulu tu hah..cariklah gambar kat sana..
banyak woooo....

nashikah..
mungkin..
mungkin juga dia kata..
..sweetnya budak nih..

hhahahahaa...
..i wish..

lili lulu..
samalah..gua pon sayang mereka..
family lu maksud gua..

family gua pon sama..
sayangkan family lu..
(gua rasa..)

mardhiah..
take your time..
nanti pahamlah ya..

ladylikeme..
gua pon..
sayang akak lu..

lu rasa,dia sayang gua tak?

princess..
psycho..but sweet..
hahahahaaa....

ah tok..
gua penah ada keduanya..
abang dan akak..

..dulu..

kamar..
link dia lili lulu..

ilham..
abis,takkan lu nak malang sentiasa?
hahahahhaaaa....

saudagar gaRAM.. berkata...

nurul..
gua biasalah..
jujur..

harap dia tak terkejut..


fanaqila..
gila?
but sweet kan?
hahahahaa....

waterlily..
akak pun gua sayang jugak..
hahahahaa...

kalo ada adik pompuan,lagi gua sayang..
..adik lu maksud gua..

tasikmerah..
nak sayang gua?
gua memang perlukan..
..kasih sayang.

hahahahaaa....

akira..
adik dia bleh kot tlg sampaikan..
hahaha...

penyubiru..
adoi...lu ni kacau line ar..
nak sayang akak dia jugak ke?

hahahahaaa...

sarah..
takpe..lama lama lu paham punya nanti..

nadia yuna berkata...

macam2 la kamu neh!
pandai kenakan org yek?!
heheh =)