28 Jun 2008

UNDERDOG..UNDERCAT

Setelah satu TEAM UNDERDOG ,TURKI tumpas di tangan GERMAN setelah mempamerkan persembahan baik,gua semalam tetiba mengharap RUSSIA juga mampu menumbangkan SPAIN..

walau gua mahu SPAIN menentang GERMAN dalam FINAL EURO dan mengharap GERMAN kecundang,tapi gua sedikit mengharap KEAJAIBAN..

gua tak tau sangat line up RUSSIA..
tapi gua just harap diorang menang dan kalahkan GERMAN dalam FINAL nanti..


gua layan..
gua layan..
gua layan.......



abis first half, mata gua sudah berat..pagi kang nak kena pg sekolah NURUL..
amek penyata dia plak..
adoiiiii....
mata gua berat..
sangat berat..



ZZZZZZZ......



ntah pukul berapa,gua dapat sms..dari sorang kawan gua..dia KAKI BOLA jugak..


sms itu berbunyi..nada dering TOTTENHAM..
hahahahhahaaa.........



SMS : wei,geng..berita BAIK beb...MENANG 3-0..apa barang setakat menang 3-2 kan?CLEAN SHEET beb wa cakap lu..3-0....perghhhh..lu tengok tak??


gua layan senyum.sambung TIDO..gua rasa,PAVLYCHENKO sudah sumbat kot..

TENANG GUA..






paginya bangun tido,gua capai REMOTE..ON ASTRO..konon nak tengok HIGHLITE jek..
tengok sape SCORE..


TERGAMAM GUA..REMOTE JATUH..TERLEPAS DARI TANGAN GUA..

3-0??
3-0???

apasal angka 3 tu ada kat sebelah SPAIN???

SEJAK BILA PLAK SILVA tu RUSSIAN??????



gua rasanak hempas je kepala mamat yg send SMS tu..
BERITA BAIK TU PADA LU JELAH..PADA GUA??MANA ADA BAIKNYA...


HAHAHAHAHHA

12 ulasan:

saya aida berkata...

baik utk member ko ngn aku
ahahahahha
=P

c u in final!

A t i Q a h berkata...

gua sokong yang menang aja. kalau final ni germany menang, gua tepuk tangan untuk germany. heh.

Princess Liyana berkata...

alahai,kurang amik tahula bola2 ni.huhu tak minat!

kamar hati berkata...

tak dapek den nak nolong...tak minat langsug bola2 ni...hhihihii...

nadia yuna berkata...

waaaaaaaa
i'm germany big fan ok.

suda kalah semalam.
sob sob sob.

tp 1-0 je
masih boleh diterima
=p

ladylikeme berkata...

no komen...bola pun nak berebut..gi la beli sorang satu..huhuhhu

akirasuri berkata...

Hahak!
Spain menang..

:D

Mak Su berkata...

team under cat tak de ker?

KAKTINY berkata...

underdog ker undercat ker.. underground music ker.. semua gue tak layan weh.. (akademik al-quran pun gue tak tgk)..

baguih ler sesapa yang fanatik bola nih.. kagum betul dgn smgt kesukanan korang..

bab sukan menyukan ni.. kaktiny mmg FAIL...

tasikmerah berkata...

aku penyokong underdog...

dan aku amat gembira jerman kalah..

nur'ain berkata...

mamai kronik..

haha :P

NuRuL berkata...

saya tak nak komen pasal bola..
tapi saya nak kata..baiknya abang nih..pegi amikkan penyata tuk adik dia..tak nak share pengalaman yg tuh ker..hehe