22 Jun 2008

keja TAG mengeTAG kena kasi settle..

Tag ini sudah dapat minggu LEPAS..ada lapang arini,baru gua kasi settle..tag ni keja gua dapat dari kamar hati..

7 FAKTA PASAL DIRI GUA..

1. masa sekolah rendah,gua ada clan yang ada super power..GUA NAGA.pastu ada PHOENIX, ada UNICORN,ada SINGA dan satu lagi ntah hape gua tak hingat..


(nak kata gua kebudak budakan?silakan..masa tu memang gua bebudak..hahahahahha)

2. masa sekolah menengah,gua dipanggil SASA..
jangan tanya mengapa..dan jangan suruh gua buka baju..GUA SEGAN..

3. masa masuk form 4 dan form 5,ada yang panggil gua TAHU..jangan tanya kenapa..

4. masa abis belajar zaman sekolah,gua sambung jap kat COSMOPOINT.amek sijil kemahiran baik pulih komputer..gua dapat nama baru.. MAT TEGAP..
sekali lagi jangan tanya mengapa..

5. pastu gua masuk UiTM Kuala Pilah..kat sana gua dapat nama lagi..kali ni gua depa panggil PENYU..jangan tanya kenapa.

6. gua masuk UiTM Perak..depa panggil gua RAM..jangan tanya kenapa..

7. nama gua sekarang camni..jangan tanya mengapa..


lagipun korang bukan peduli pon kenapa kan?hahahahhaha...



7 LAGU KESUKAAN..

1. M.nasir :cermin mimpi,sentuhan listrik,sekuntum bunga plastik,rupa tanpa wajah,sesat di Kuala Lumpur,kias fansuri......banyak lagi.

2. Ramli Sarip n Sweet Charity : batu,hilang gelap terbitlah terang,datang dan pergi,perjalanan hidup,senandung hidup berbudi,lahirmu bukan untuk dunia,Kau yang satu

3. Kopratasa : roti dan kopi,rinduku,permata,sesetia malam pada siang,tetamu senja,gurisan hidupnya,kehidupan..

4. Scorpion : holiday,white dove,wind of change,always somewhere,moment of glory,when the smoke is going down,sent me an angel

5. Metallica : nothing else matters,for whom the bell tolls,sad but true,teh unforgiven,enter sandman,whenever i may roam,until it sleeps

6. Beatles n Bee Gees : yesterday,immortality,cant buy me love,more than a woman,i started a joke,ticket to ride,help

7. Oldies dari Malay n English song




jangan tanya mengapa..

7 PERKATAAN AKU SUKA SEBUT..

1. gua..lu..
2. apa ada hal..
3. ha ha ha..
4. lu apa bikin?
5. gua ok je..
6. apa nak risau?
7. dalam tag ini saja..jangan tanya mengapa..

7 PERKARA PALING BERHARGA..

1. otak gua.
2. badan gua.
3. walkman gua.
4. kaset kaset gua.
5. laptop gua ni.
6. henpon gua.
7. lu..

7 PERTAMA DALAM IDUP..

1. kena tag..(nilah dia bendanya)
2. masuk asrama masa form 1.
3. ada henpon masa abis belajor kat COSMOPOINT.
4. pegi konsert M.Nasir sembunyi2 dulu(KONSERT AKAR).
5. curi baju LIVERPOOL tepi padang.
6. fly dari sekolah sebab nak layan cc.
7. errrr...merokok kot..


7 MENAKUTKAN GUA TAK SUDI KONGSI YA...

hahahaahaa......




kalo lu nak jawab tag ni,SILAKAN..
gua tanak tag sape sape..
dan kalo lu tak jawab tag ni dalam tempoh TUJUH HARI,
maknanya.....


....
lu tak dapat BALA,jangan risau..
pasal BALA bukan datang pasal lu TAK JAWAB TAG GUA..

OK?

11 ulasan:

kamar hati berkata...

hiihihih....tq, tq...terjawab gak tag tu ye...hihihi...

bermacam ragam & cara bila baca org jawab tag ni...hihiihih....

:) :) :)

KAKTINY berkata...

salam..

paling menarik tag bab 7 perkara menakutkan - tak suka kongsi..
best gak ayat tuh.. mesti cepat jer jawab tag if ketujuh2 soalan jawab cam tuh kan.. idea tuh.. hihihi (tapi dah pun menjawab tag..)

ladylikeme berkata...

adakah salah satu perkara yang menakutkan garam...ialah gula...kuang..kuang..kuang

tasikmerah berkata...

abg sasa,
aku minat kamu ahaks. sasa tu.... :p

weh... berapa banyak uitm ko masuk daa...

Kema berkata...

gua pikir...

gua rasa...

gua ingat...

gua tak der nak komen apa la.

haha!

en_me berkata...

sampai langit ke tujuh .. ihihi

megat berkata...

menarik!

bab fly tu yg x tahan. teringat zaman memuda dl.

rupanya jahat juga aku memuda ekeke

waterlily berkata...

Gua tau, lu takut hantu heheh!

tikuskampung berkata...

aku 1st time jadi pengapit..hahahaa

Princess Liyana berkata...

fuh!tak tau plak minat mnasir.big fan ek.hihi

Mak Su berkata...

sama - minat m nasir, scorpion, kopratasa