18 Jun 2008

GUA LAIN..TAK SAMA..

semalam,entah bagaimana gua boleh berkenalan dengan seorang lagi rakan dalam dunia MAYA melalui UTUSAN YAHU..

katanya dia selalu membaca blog gua..dan setelah mendapat IM gua dari blog gua, dia teruslah add gua melalui UTUSAN YAHU..

kemudian dia berkata..melalui UTUSAN YAHU..



DIA : i sukalah baca blog u..borak dengan u pon bestlah..

GUA : lu suka baca blog gua?baguslah..sama macam gua.gua pon suka baca BLOG GUA.

DIA : u ni.....lainlah..hahaha..

GUA : lain?apa pulak yang lainnya beb..gua rasa gua masih NORMAL jek lagi..hahahaha..

DIA : memanglah NORMAL..tapi..ntahlah.best borak dengan u ni..u ni lain dari yang lain..u tak sama macam orang lain..

GUA : LAIN DARI ORANG LAIN????haaaaa...kat situlah lu salah..

DIA : salah??maknanya u sama je dengan org lain ya maksud u?

GUA : tadi lu cakap, GUA LAIN DARI ORANG LAIN..kan?

DIA : ya..dan u cakap i salah..

GUA : memang lu salah..sebenarnya,gua bukan tak sama macam orang lain..cuma orang lain je yang tak sama dengan gua..




DIA : i tak pahamlah....






ada sape sape boleh bagi tolong budak ni paham??

19 ulasan:

akirasuri berkata...

Alalala..

Jiwangnya kau cet ngan beliau.. :))

Amacam kau faham tak aku cakap? =))

*Dude! Bila kau nak bagi gambar untuk yang kat atas tu?

kamar hati berkata...

hihihi....yo yo or je...
cian 'dia' tu...sure tak paham2 g...hahahah...sure bengang je dia tu hahaha...camna tu nak explain tu...hahaha...

Mr PenyuBiru berkata...

haha.. ko buat lawak mengong pun budak tu tak paham.haha..memang lain lawak ko nie.hehe..

tasikmerah berkata...

ye la... org lain gula... ko garam...

psttt... tu signal utk 'sesuatu' tu... :P

NuRuL berkata...

apa yg lain ye..
orang lain ada mata..kaki..tangan..mulut..kepala..
ko pon ada kan..
ceh try cakap..apa yg lainnye..heheh

KAKTINY berkata...

lain dari orang lain tapi still jadi 'orang' takpe..
jgn LAIN DARI ORANG (fullstop selepas orang.. ) -
takkan alien kot kan..kan..kan..

ladylikeme berkata...

dia xpaham maksud lu la garam...
dia ader maksud lain dari yang lain ker???heheheeh

kiah.ism berkata...

apakah mungkin lu sendirik tak paham apa yang dia cuba sampaikan.

dia suka kat lu kot.

Tanpa Nama berkata...

"kau lain dari org lain" --> imply yg org lain semua sama kau jer yg lain so salah laa

"org lain tak sama ngan kau" --> mmg laa sebab setiap org pon lain2.. mana ada org sama, kembar seiras pon lain fingerprint

sorryla komen aku skema.. aku nk pahamkan DIA jer.. hohoho

Lily.Lulu. berkata...

budak tuh blur la
budak tuh bukan aku kan ??

haha !!
:D

nieja berkata...

hahahhaa..
ape la..
soh die msg i nant i xplain
akekkeke..

Princess Liyana berkata...

uhuhu.garam ada peminat misteri:)huhu way to go bro!

ahmoi berkata...

hahaha..sian awek tu..penat jer dia nak ngayat u..apa lah lu ni..memang garam lerrrr..hahaha


p/s:salam singgah.

Kema berkata...

bro,

sah bro! sah dia nak perhatian dari lu.

aperlagi? ayat bro! ayat!

haha!

Kema berkata...

eh,

gua rasa kan... dia ingat lu alien la...

Tanpa Nama berkata...

beb..update la lg lu ngn die ni..lu lain dari orang lain

saya aida berkata...

mehh aku btau die....

"lu pikirlah sendiri!!!"

hahaha

lu lawak
lu ...
lu lawak lah!

abis cite.

saudagar gaRAM.. berkata...

akira..
jiwang??no komen..
gambar?dah settle dah kot..
hahahahhaa...

kamar..
dia dah paham..
..gua harap.

penyu..
semua orang..
..lain.
kan kan kan?

tasik merah..
errr.....lu gula ke?
manissssnyaaaaaa....
hahahahhaa....
by the way,gua prefer madu.

nurul..
lainnn....
gua ada tahi lalat kat...
..tak payah citelah..

kaktiny..
alien pon ok apa??
jsajdjasjiiwjivudncusnksdlk..
amacam?bahasa alien.ada paham?
hahahahaa...

ladylikeme..
dia ada maksud lain?
gua buat2 tak paham jelah ya cik "dia".

kiah..
apa yang dia cuba sampaikan,sama macam apa yang aku paham..
aku..lain..

saudagar gaRAM.. berkata...

tanpa nama..
takpe..
kat sini mat metal pon boleh,
mat belia pon boleh..
gua takde hal punya..

lili.lulu..
bukan lu..pasal lu,lain..
hahahahhaaaa..


nieja..
dia dah paham..
...kot.


princess..
peminat misteri?adoiiiii....
blom famous lagilah..
hahahahaa...

ahmoi..
gua pon sama..penat..
tetap dia tak paham jugak..

kema..
ayat?
gua tak pandai beb..
alien??lu rasa?

tanpa nama..
gua lain?lu?lain jugak kan?
hahahahhaaa....

lu aida..
lu pon lawak jugak..
ahahahah....