16 Julai 2008

LU OTAK KIRI KE KANAN???

Semalam seorang rakan blogga suruh gua amek test uji kecenderungan gua berfikir..
ada kuar satu gambar,then lu kena tenung gambar tu dan lu peratikan gambar tu pusing ikut arah jam ke atau lawan arah jam..

ada gambar wanita bogel(gua rasa) kerana bayangnya ar...pelan pelan gambar berputar..
gua tengok..
gua perati..
gua tenung..
gua telek..


ujian diambil disini..



KAWAN GUA : lu nampak dia pusing arah mana?ikut jam ke lawan jam?

GUA : japlah..sini internet SLOW..sangat SLOW..

KAWAN GUA : ok..gua tunggu.



lama mamat tu tunggu gua rasa..then dia tanya lagi..camne?dah tau?


GUA : aaahhhhh...lu bgtau dulu lu dapat ikut arah jam ke atau lawan jam?lu guna otak kanan ke kiri?

KAWAN GUA : mana boleh bgtau..siot ar lu..

GUA : kalo lu tak bgtau,gua pon tanak bgtau jgk ar..hahahahah..

KAWAN GUA : ok..tadi gua dapat pastu connection putus..jadi gambar tu statik..

GUA : BOHONGGGG....siot jek..

KAWAN GUA : abes....lu?

GUA : gua cuma dapat gambar "kotak empat segi ada tanda pangkah kaler merah"...statik.

KAWAN GUA : apa maknanya tu?

GUA : gua rasa maknanya gua..TAKDE OTAK KOT...






ntah..lu rasa?apa maknanya kalo dapat gambar "kotak empat segi ada tanda x kaler merah?"

15 ulasan:

tasikmerah berkata...

aku tgk pompuan tu pusing ikut arah jam...

weh... mana datang kotak pat segi tu hah?

tasikmerah berkata...

ha ha.. best aaaa garam... sekali aku pandang ikut arah jam... fukos arah lain, lawan arah jam plak... ha ha...

saudagar gaRAM.. berkata...

lu akan dapat nampak kotak empat segi ada pangkah kaler merah..


kalo internet connection selalu putus2..


cam studio gua..

Tanpa Nama berkata...

kotak ada pangkah merah yg statik.. maksudnya internet hang hampess hehe silalah bertukar kepada broadband =) peace bro

akirasuri berkata...

dude..
Aku boleh nampak pompuan tu pusing dua-dua arah..
lawan ngan ikut arah jam..
Hahak! Apa maksudnya hah? :))

Princess Liyana berkata...

ha ha ha..kalau otak dua2 leh?ekeke

kamar hati berkata...

hahahha....macam2... (",)

saya aida berkata...

tanda tu = gmbr tak kuar

ah tok berkata...

Gua rasa, kanan ke kiri tak penting











Guna otak lebih penting... Hehe

Mak Su berkata...

nampak awek tu kejap pusing clockwise, kejap anti clockwise, adakah bermakna saya adalah tak wise? huhuuhu

ladylikeme berkata...

salam...
tandanyer..jangan bukak kotak ini..ader bom c4...huhuhuhu:)

KAKTINY berkata...

mula2 nampak cam clockwise pastu tgk dia pi anti plak.. pastu pi clockwise balik pastu pi anti balik..

sure otak aku ni otak aku tak statik.. pasal tu sat sat nampak ikut jam sat sat lawan jam.. mmg aku tak tetap pendirian kan... hadoilarrr..

cikgooden berkata...

aku tak nampak apa!

apa yang hampa nampak?..

ahmoi berkata...

clockwiselah...tp lama-lama tengok aku lak yang naik pening...hehehe..siap nguap lagi..hahaha..tak leh ambik ujian cam ni aku ni...hehe..

weh..aku tengok 4 segi tak der lah..aku rasa lunyer mata dah pening gaban dah tu.hehee

me, i am : berkata...

die pusing ikot arah jam n lawan jam. perhatikan ;)